Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Informació preinscripció curs 2023-2024

A la nostra escola ja estem realitzant entrevistes de forma INDIVIDUALITZADA. A partir d’aquest primer contacte i per aquelles famílies que ho sol·licitin a partir del proper 19 de gener cada dijous oferim unes visites a l’escola així com una jornada de portes obertes el dissabte 25 de febrer.

En breu s’iniciarà el període de preinscripció per al curs 2023-2024.

El departament d’educació ha publicat les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció:


• Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
• Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

NORMATIVA:

CONSULTAR PUNTUACIÓ PER PROXIMITAT

Galeria d'imatges

Sant Nadal, ple de salut, joia i esperança

L’escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell us desitja que acolliu la vinguda del Fill de Déu amb els vostres éssers estimats i gaudiu d’un Sant Nadal ple de joia i esperança. Junts, com una gran família, farem un nou any molt venturós!

Us traslladem la felicitació de Nadal de Mons. Salvador Cristau, Bisbe diocesà i president de la Fundació Escola i Vida extensible a totes  les vostres famílies:

https://www.youtube.com/watch?v=cGfiEzSIpms

L'equip directiu, l'equip docent i no docent

Cadena solidària

Dimecres 21/12 com a cloenda del trimestre tots els alumnes i professors, des d’infantil a Batxillerat, hem fet una cadena humana solidària fins a Càritas Diocesana per donar materials a les persones més vulnerables, especialment els nadons. Moltes gràcies a totes les famílies per la vostra generositat, un regal construït entre tots!

S’acosta el Nadal i en aquests dies volem recordar a les persones més vulnerables,  especialment els nadons.

Tal i com ens diu el lema d’enguany “Tu tens la clau”; des de l’escola hem col·laborat amb una campanya de recollida voluntària de:

  • BOLQUERS TALLES: 3-4-5
  • TOVALLOLETES DE NADONS
  • SABÓ DE NADONS
  • OLIS I CREMES DE NADONS
  • ESTRIS: tisores per tallar ungles, xumets, discs de lactància, mugroneres, colònia, “suero” fisiològic

També s'han donat aliments nadalencs o de primera necessitat (arròs, llegums, conserves...)

Així mateix s'ha pogut efectuar una aportació directament mitjançant la web de Càritas. https://diocesanaterrassa.caritas.es/

VIDEO RESUM

Galeria d'imatges

Cloenda de la Fira de les ciències

Dimarts 20/12 s’ha celebrat la cloenda de la Fira de les ciències de l’Escola Mare de Déu de la Salut. En aquest acte també es van exposar els 3 millors treballs de recerca 2022 de 2n de Batxillerat. Enhorabona a tots els estudiants per la seva bona feina i dedicació!!

Els alumnes, des de 1r fins a 4t d’ESO, des del dilluns 12 de desembre, han gaudit d’un ampli ventall projectes de caire científic, tecnològic, humanístic i artístic, amb l'objectiu d'estimular i difondre el treball cooperatiu entre els joves.

Celebració de Nadal a l'Escola Mare de Déu de la Salut

El dimarts 20 de desembre el bisbe Salvador Cristau va presidir la celebració del Nadal a l’escola Mare de Déu de la Salut. Va presidir la Missa i després va sopar amb els professors i el personal no docent del centre.

Galeria d'imatges

Cantada de Nadales Fundació Escola i Vida

El dilluns 12 de desembre va tenir lloc la IV Cantada de Nadales dels alumnes de les escoles dela Fundació Escola i Vida, un conjunt d'escoles diocesanes i parroquials de Terrassa. Fou a la parròquia de Sant Cristòfol de Terrassa i contà amb la presència del Sr. Bisbe.

Dilluns 12 de desembre a la parròquia Sant Cristòfol de Terrassa, amb la presència del Sr. Bisbe de Terrassa Mons. Salvador Cristau,  s’ha celebrat el concert de Nadal de tot l'alumnat de 3r de primària de les escoles de la Fundació Escola i Vida (Sant Lluís Gonçaga de la Garriga, Ramon Pont de Terrassa, Mare de Déu de Montserrat de Rubí i Mare de Déu de la Salut de Sabadell . Les famílies dels alumnes han gaudit d’aquesta emotiva actuació.

Dia del docent

El 5 d'octubre celebrem el dia del docent, agraint en especial a tot el nostre equip de mestres i professors de l'escola la seva tasca diària amb els nostres alumnes. GRÀCIES! #diamundialdelsdocents #worldteachersday

Nous estudiants al diploma DUAL

We’d like to wish a warm welcome to the new cohort starting the dual program, which will allow them to obtain the USA High School Diploma. 🇺🇸 All the best!!!

Inici de curs 22/23 a ESO i BATX

Comencem! Bon curs a tothom 🙌🏼

Inici de curs 22/23 a infantil i primària

Primer dia d’escola per infantil i primària. Hem començat el dia amb totes les famílies al pati, encomanant el curs a la Mare de Déu!

Preinscripció curs 2022-2023

Busca't a la llista d'admesos: a partir del 10 de juny de 2022 A partir d'aquesta data tots els centres publiquen la seva llista d'alumnes admesos per al proper curs, i la llista d'espera. Cal que la consulteu per comprovar que hi sou.

Informació preinscripció curs 2022-2023

El calendari per la Presentació de sol·licituds de preinscripció és: - Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 7 al 21 de març - Educació secundària obligatòria: del 9 al 21 de març

El nostre centre seguint les Instruccions aprovades pel departament d’educació del curs
anterior adapta el format de portes obertes a la situació epidemiològica i per garantir el dret
de les famílies a la informació sobre el procés d’admissió, en condicions de seguretat sanitària i adopta les
Mesures organitzatives vigents en modalitat presencial.

  

Seguint aquestes instruccions el nostre centre ja estem realitzant entrevistes telemàtiques de forma INDIVIDUALITZADA.  

A partir d’aquest primer contacte i per aquelles famílies que ho sol·licitin s'organitzaran unes visites a l’escola, amb cita prèvia:

- Tots els dimarts a les 17:30: del 1 de febrer fins el 21 de març

- Dissabte 19/2/22 amb torns de 12h a 14h.

(per tal de concertar visita a l’escola podeu contactar mitjançant  Tel.93 727 00 06 o e-mail: secretaria@escolalasalut.com )

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

CONSULTAR PUNTUACIÓ PER PROXIMITAT

Galeria d'imatges

Sant Nadal, ple de salut, joia i esperança

L’escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell us desitja a tots els que formeu part de la nostra vida Sant Nadal ple de salut i els millors desitjos per al nou any. Junts, com una gran família, farem del 2022 un any millor!

Dades sobre la covid-19 als centres educatius - CURS 21-22

Les dades dels casos covid-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos covid-19 als centres educatius​​.

Procés electoral per renovar el consell escolar

Amb la Resolució EDU/3043/2021,de 6 d’octubre (DOGC 13.10.2021), s’estableix el calendari i el procés electoral per renovar el consell escolar dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics.

Les persones del consell escolar són escollides per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

 

Nombre de representants que es renoven  amb la present convocatòria:

Professors

Pares i mares d’alumnes

Alumnes (secundària)

Personal d’administració i serveis (PAS)

2

2

2

0

 

Al taulell informatiu de l’escola podeu consultar el cens, el procediment, el calendari i les candidatures presentades del vostre sector.

 

Com sempre, la vostra representació és molt significativa i us convidem a participar activament, ja sigui, presentant les vostres candidatures i/o venint a votar els/les candidats/es que millor us representin. Per presentar la candidatura ho podeu fer mitjançant correu electrònic a la secretaria de l’escola: secretaria@escolalasalut.com , li us trucarem per coordinar la documentació corresponent.

CALENDARI

RESULTATS

CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSELL ESCOLAR

Fitxers adjunts

Resultat a les PAU 2021

Hem rebut la notificació del Consell Interuniversitari de Catalunya amb el resultat global del nostre centre a les PAU 2021. Novament un resultat excepcional i brillant, el 3r millor de centre de Catalunya!!

 Enhorabona i moltes gràcies a tots per aquesta gran fita i treball durant aquests anys. Malgrat totes les dificultats viscudes, per setè any consecutiu, aquest resultat ens consolida i ens motiva més que mai a continuar treballant units.

 #selectivitat #escolalasalut ##PAU21 #batxilleratsabadell #resultatspau #escolasabadell

Pla d'obertura del curs 21-22

Pla d'obertura del curs 21-22 aprovat pel consell escolar amb data 7/9/21.

Laura Solà, alumna de l’Escola Mare de Déu de la Salut, entre les millors notes de la selectivitat 2021

Cinc noies i dos nois treuen la nota més alta de la selectivitat: 9,90. Entre elles la nostra alumna Laura Solà, enhorabona per aquest brillant resultat!!

Preinscripció 2021-2022

La preinscripció escolar és un moment important per a les famílies... ... per això volem estar al teu costat i acompanyar-te durant tot el procés. Som-hi? INFORMACIÓ DE DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

Informació preinscripció curs 2021-2022

En breu s’iniciarà el període de preinscripció per al curs 2021-2022. El calendari previst per la Presentació de sol·licituds de preinscripció és: - Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març de 2021 - Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març de 2021

El nostre centre seguint les Instruccions aprovades pel departament d’educació adaptarà el format de portes obertes a la situació epidemiològica i per garantir el dret de les famílies a la informació sobre el procés d’admissió, en condicions de seguretat sanitària.

 

Mesures organitzatives en modalitat presencial

- La presència de famílies s’organitza fora de l’horari escolar en grups de fins a 10 persones, acompanyades per un màxim de tres persones del centre .

- Es programaran les hores dels grups, de manera que s’eviti la presència simultània de famílies de grups diferents en els centres abans, durant i després de cada torn.

- S’organitzarà un sistema de cita prèvia per assignar torn a les famílies, de manera individual o fins a 10 persones.

- A l’entrada del centre, s’ha de prendre la temperatura a les persones visitants, i cal que es facin el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

- L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment.

- Es recomana no fer ús dels lavabos si no és imprescindible.

- El format de les visites serà el d’una reunió, que es farà preferentment a l’aire lliure. La visita dels diferents espais del centre es farà en el marc d’aquesta reunió.

- Cal mantenir en tot moment una distància mínima d’1,5 metres entre les persones participants a la jornada que no pertanyin al mateix grup de convivència.

- Abans i després de cada reunió amb les famílies es desinfectaran els espais utilitzats, especialment les superfícies de contacte (cadires, taules, poms de les portes, etc.).

- No es lliurarà  cap documentació en paper.

  

Seguint aquestes instruccions el nostre centre ja estem realitzant entrevistes telemàtiques de forma INDIVIDUALITZADA.  

A partir d’aquest primer contacte i per aquelles famílies que ho sol·licitin s'organitzaran unes visites a l’escola, amb cita prèvia:

Tots els dimarts del 9 de febrer fins el 23 de març a les 17:30

Dissabte 20/2/21 amb torns de 12h a 14h.

(per tal de concertar visita a l’escola podeu contactar mitjançant  Tel.93 727 00 06 o e-mail: secretaria@escolalasalut.com )

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

CONSULTAR PUNTUACIÓ PER PROXIMITAT

Galeria d'imatges

Document Actions