Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pastoral

L’equip de Pastoral està format per un conjunt de mestres i professors de les diferents etapes de l’escola que tenen per missió:

  • Orientar l’espiritualitat cristiana de l’escola i coordinar les activitats solidàries, celebratives i d’educació de la fe que es desenvolupen al llarg del curs.

  • És l’encarregat de coordinar i dinamitzar les totes les activitats de pastoral de l’escola.

  • Acompanyar el procés d’educació de la fe de la comunitat educativa.

Actualitat al Bloc equip de pastoral

LEMA PASTORAL CURS 2021-2022

lema 2021 simpl.jpg

En aquests curs el lema pastoral de les nostres escoles que es treballarà és “Sigueu persones fortes, humils i diligents”. Són unes paraules que santa Joaquima Vedruna adreçà a les seves companyes quan entraven a formar part de la seva institució. Joaquima de Vedruna és una santa catalana que visqué en el segle XIX, mare de família que, en enviudar, es va dedicar al servei dels altres en l’atenció als hospitals i la formació i educació de les noies pobres que no tenien accés als centres educatius.

Penso que les tres paraules claus d’aquest lema ens poden ser de bon ajut. En aquest curs hem de treballar per enfortir el nostre espe­rit i el nostre coneixement amb l’aprenentatge i desenvolupament de les nostres capacitats. I ho hem de fer amb l’actitud de la humi­litat que ens fa ser conscients de la nostra situació concreta i de la necessitat que tenim de comptar dels altres. I finalment ho hem de fer de manera diligent i àgil, fent a cada moment el que toca, sense mandra posant els cinc sentits i aplicant-nos en el treball.

Us saludo a tots, alumnes, mestres i professors, personal no docent i fa­mílies dels centres de la Mare de Déu de la Salut a Sabadell, Ramon Pont a Terrassa, Mare de Déu de Montserrat a Rubí, Sant Lluís Gonzaga a La Garriga i el Nou Patufet a Cerdanyola del Vallès, que formeu part de la Fundació Escola i Vida. Que la Mare de Déu sota l’advocació de la Salut, patrona de la diòcesi, ens guardi a tots amb el seu esguard maternal.

Mons. Salvador Cristau Coll

Administrador diocesà

Document Actions