Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis

De dilluns a divendres, de 8.00 a 18:30 h.

L’horari d’administració són cites concertades. Podeu sol·licitar-la a través del correu electrònic: administracio@escolalasalut.com

El servei d’acolliment està destinat a tots els nens i nenes d’Infantil i Primària que, per raó dels horaris familiars, hagin d’arribar a l’escola abans de l’obertura normal de portes.

 • L’horari d’acollida és de  7.30 a 8.45h. del matí.
 • L’espai on es realitza el servei és una aula de desdoblament i/o aules d’Infantil.

Recordeu que teniu la possibilitat d’apuntar-vos al servei d’acolliment de manera fixa per una quota mensual, que es carregarà juntament amb el rebut escolar, o fer un ús eventual del servei esmentat. Si hi ha germans s’aplica un 50% de descompte en el segon germà.

Disposem d’un servei d’acollida de tarda per a alumnes d’Infantil i Primària.

 • L’horari d’acolliment és de 17.00 a 17.30h de la tarda.
 • L’espai on es realitzarà el servei és una aula escolar.

Si hi ha germans s’aplica un 50% de descompte en el segon germà.

El centre disposarà de servei de mitja pensió obert a tots els alumnes. El servei inclourà l’acompanyament dels alumnes per part de monitors titulats i el seguiment trimestral de l’alumne mitjançant un informe on es reflectiran els hàbits adquirits.

La cuina in-situ la gestiona Scolarest i les famílies disposen de tota la informació en el portal web: http://scolarest.es/

Per fer servir aquest servei és imprescindible l’acceptació expressa de les Normes de Funcionament

 1. Els alumnes seran recollits per les monitores de menjador allà on determini el centre escolar.
 2. L’entrada al menjador cal fer-la en ordre, respectant els altres, sense donar empentes ni cridar.
 3. Durant el dinar es guardarà un mínim de silenci. No es permetran els crits ni les converses d’una taula a l’altra.
 4. Tothom seurà i menjarà de forma correcta.
 5. S’ha de menjar de tot, sense fer excepcions. Només en cas justificat (malaltia, al·lèrgies, etc.) per mitjà d’una nota dels pares/ tutors i certificat del metge, se servirà menú especial.
 6. En cas de dieta esporàdica només cal avisar a secretària abans de les 10h.
 7. Si es requereix règim durant tot el curs, els pares de l’alumne/a hauran de portar un informe mèdic que ho justifiqui.

NORMATIVA DELS ALUMNES:

Els alumnes que es quedin a dinar, no poden sortir de l’escola sota cap concepte sense autorització escrita dels seus tutors. Per assolir els hàbits que permeten potenciar l’autonomia personals dels alumnes i mantenir un clima de respecte i convivència, cal seguir unes normes de conducta:

 1. Rentar-se les mans abans de dinar i abans d’anar a classe.
 2. Entrar i sortir puntualment del menjador en silenci i en ordre.
 3. Mantenir un clima d’ambient relaxat mentre es dina.
 4. Utilitzar els coberts adequadament a la taula.
 5. No tirar el menjar a terra. Si cau, cal recollir-lo.
 6. Seure bé a la taula i menjar correctament amb la boca tancada.
 7. Recollir els estris de la taula un cop s’hagi acabat de dinar, i deixar-la neta tal i com l’havien trobat.
 8. Tenir cura i compartir els jocs i el material de menjador.
 9. Respectar els límits dels espais marcats al pati per als diferents grups.
 10. Mantenir en tot moment un tracte respectuós amb els companys, els monitors i totes les persones relacionades amb el servei. 

Dietes especials

Informar-los que el sistema de gestió de Dietes especials de Scolarest, respon  als objectius subscrits en el Reial decret 17/2011 de Seguretat Alimentaria y Nutrició, que prioritza  el benestar i la seguretat dels comensals diagnosticats d'una al·lèrgia o intolerància o alguna dieta terapèutica. Es per això que de forma periòdica sol·licitem l'actualització dels certificats mèdics d'aquests alumnes, ja que el diagnòstic, determina el tipus de dieta.

Això es veu clarament reflectit en l'article 40 punt 5 del RD mencionat anteriorment  i garanteix la correcta elaboració de la dieta.

Es per això que li preguem ens faci arribar el certificat mèdic amb el diagnòstic actualitzat del seu fill/a, sense aquest document no es podrà servir la dieta especial, entenent les molèsties que això li pugui ocasionar i agraint-li l'esforç de la gestió per avançat.

              Menjador.jpg

eXplorium.jpg

eXplorium pretén fomentar el coneixement de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a traves de l’educació en el lleure.

Es plantegen petits reptes a curt termini o projectes de mitja durada, fomentant la motivació permanent, amb activitats adaptades a les diferents edats i interessos.

L’equip eXplorium son graduats i estudiants d’enginyeria, matemàtiques, ciències i ensenyament. Amb una cosa en comú...Els hi encanta ensenyar i passar-ho be!!. http://www.explorium.cat/

Botix.jpg

A Botix ens centrem en les àrees de la tecnologia i la enginyeria, però sempre connectant amb les matemàtiques i les ciències experimentals. L’objectiu és treballar el pensament computacional a través de la robòtica, la programació de videojocs i els jocs de lògica i raonament.

l'eina.jpg

Cuinar es una activitat tan completa, atractiva i divertida per als nens/es que ens ofereix un valuós recurs educatiu.

Es tracta d’una deliciosa manera d’afavorir la incorporació d’hàbits i coneixements sobre la nutrició, la salut, l’alimentació equilibrada i com preparar els aliments.

La participació i col·laboració amb el cuiner/a de casa es també una motivació per aquest taller.

OBJECTIUS:

 • Aconseguir que els participants aprenguin a fer servir les receptes com a finalitat d’un bon plat.
 • Que coneguin de forma lúdica, a menjar equilibradament, que valorin la varietat dels aliments, que tinguin criteri propi sobre la seva dieta aportant l’equilibri, la varietat i la importància de cada aliment.
 • Educar el paladar i motivar la curiositat pels nous aliments fent servir els sentits per gaudir de les olors, les textures, el gust i provar-ho sense problemes.

l'eina.jpg

Dirigit a alumnes que necessiten un recolzament en els deures o en algunes matèries mes complexes.

La necessitat d’aquest recolzament deriva principalment a poder modificar els hàbits d’estudi i d’incorporar nous mètodes i eines d’aprenentatge, d’acord amb l’edat i el nivell de dificultat del curs. Els hi oferim un reforç i suport individualitzat amb eficiència i regularitat. Necessiten aprendre no nomes amb els continguts de l’escola sinó assimilar-los a casa.

Creiem que estem en situació de poder evitar el fracàs escolar amb l’anticipació adequada i el suport necessari.

 

OBJECTIUS:

Preparar l’alumne per aconseguir els coneixements necessaris per poder seguir el ritme de la classe i del curs marcat per l’escola.

 

A QUI VA DIRIGIT:

Va dirigit a alumnes des de 1r. fins a 6e. de primària i d’ESO, separats per nivells i en grups reduïts.

 

NOMBRE DE PARTICIPANTS:

El numero d’alumnes per grup serà mínim 4 i màxim 6, en funció del nombre de participants, es faran grups segons el nivell.

l'eina.jpg

Monogràfic de tres mesos de durada en els que treballarem les diferents tècniques d’estudi com resums, esquemes, anàlisis de textos, càlcul .... d’octubre a desembre o de gener a marc

La motivació pot fer que l’estudiant superi amb èxit les seves dificultats, aplicant correctament les pautes que se li expliquen. Algunes investigacions demostren que la intel·ligència i les facultats especials nomes determinen un 50/60% de l’èxit en els estudis. Queda doncs, l’altre meitat per a l’esforç i les tècniques d’estudi junt amb alguns factors personals. Les tècniques d’estudi ajuden a millorar el rendiment i eficiència en els estudis.

Permeten conèixer els principis de l’aprenentatge utilitzant un bon mètode, dedicant-hi menys temps i aconseguint millors resultats.

l'eina.jpg

Es evident la importància que te saber teclejar correctament. Alhora de fer un treball, passar els apunt, escriure una carta o tractar un text. Es per això que aprendre correctament mecanografia (memoritzar el teclat per poder teclejar amb tots els dits sense abaixar la vista per buscar les tecles) s’ha convertit en un objectiu molt important per guanyar temps alhora d’escriure en un teclat i poder destinar aquest temps guanyat a altres tasques.

 

OBJECTIUS:

 • Memoritzar correctament el teclat, per poder teclejar amb tots els dits sense necessitat de mirar les tecles.
 • Un cop assolit aquest objectiu es treballarà la velocitat, assolint diferents pulsacions per minut depenent l’edat de l’alumne/a. No hi ha una edat ideal per aprendre però si es cert que quant mes jove es l’alumne/a, menys vicis adquirits té i més ràpid és l’aprenentatge.

 

NOMBRE DE PARTICIPANTS:

El nombre d’alumnes per grup serà mínim/màxim 8. En funció del nombre d’inscrits es realitzaran grups per edat i nivell.

ninus.jpg

Una extraescolar realitzada pels professors de l’escola on a través del joc es fomenta l’aprenentatge captant l’atenció a traves de continguts interactius. És una finestra al món de la imaginació on els alumnes interactuen i desenvolupen el seu llenguatge a través d’activitats en llengua anglesa i treballant la psicomotricitat a través del moviment. Metodologia: Taxonomia de Bloom i Intel·ligències Múltiples de Gardner. Per ampliar informació podeu consultar http://ninusuniverse.com/

Entrevista al nostre personal docent:

NINUS.jpg

Kids Brain.jpg

És l’únic mètode de càlcul en anglès que a part de la classe setmanal que faran a l’escola, podran des de casa practicar sense l’ajuda de cap adult, tan sols amb l’ajut d’un software tutorial d’accés online. Com que la matèria s’imparteix en anglès la pagina web de Kids Brain compta amb una plataforma virtual que anirà guiant als nostres alumnes pas a pas, per millorar la seva comprensió i vocabulari en anglès. Podeu ampliar informació a través de la pàgina web www.kidsbrain.es

Dansa.jpg

La dansa és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos. Es fa servir bé com a forma d'expressió, bé com a interacció social. Són classes dissenyades per a donar a l’infant eines per a expressar-se lliurament a través del moviment i aproximar-se a la dansa tot jugant amb el seu cos i la seva ment.

E.Esportiva.jpg

És l’activitat esportiva que oferim als alumnes més petits. Es tracta que els nens comencin a aprendre les diferents dinàmiques que ofereix l’esport.  Ensenyem pròpiament les diferents modalitats d’esports per tal que, més endavant, el nen sigui capaç d’escollir-ne un.

ClubNatacio.jpg

Activitat destinada a aconseguir autonomia en el medi aquàtic i desenvolupament de les diferents flotacions i desplaçaments.

Aquesta activitat es duu a terme al Club Natació Sabadell.

Fiac.jpg

 • A P4, P5 i Kids és el millor moment per aprendre anglès perquè tenen la capacitat d’interioritzar l’idioma de manera natural.
 • A partir dels 7 anys, quan comencen l’etapa Junior desenvolupem la seva autonomia perquè es comuniquin en anglès amb confiança i espontaneïtat.
 • De 12 a 17 anys, es treballa l’idioma de forma integral. Els preparem per assolir el nivell de First Certificate.

patinatge.gif

El patinatge demana equilibri, força i flexibilitat; però també et permet passar-ho molt bé en equip.

FutbolBasquet.jpg

La pràctica d’esports col·lectius permet, d’una banda, aprofundir progressivament en els coneixements tècnics i tàctics de cada disciplina esportiva, i de l’altra, treballar i potenciar els valors que li són propis: saber guanyar i saber perdre, entendre bé la competitivitat, l’esforç i el treball en equip.

Lliga 2018/2019

Fútbol pre-benjamí A: Calendari Competació

Fútbol pre-benjamí B: Calendari Competició

Fútbol Aleví: Calendari Competició

Fútbol Infantil A: Calendari Competició

Fútbol Infantil B: Calendari Competició

Bàsquet Benjamí: Calendari Competició

Bàsquet Infantil: Calendari Competició

Volei.jpg

És un esport d'equip que consisteix en fer passar la pilota al camp contrari per damunt d'una xarxa col·locada transversalment al mig de la pista, principalment mitjançant les mans, encara que les regles també permeten fer-ho amb qualsevol altra part del cos. La pilota pot ser tocada o impulsada amb cops nets, però no pot ser aturada, subjectada, retinguda o acompanyada.

Calendari Competició

guitarra.jpgEn aquest espai d'una hora setmanal, els nens i nenes tenen l'oportunitat d'iniciar-se en un instrument molt conegut i utilitzat arreu del món, doncs es tracta d'un instrument molt entranyable, versàtil i relativament assequible, que permet moltes maneres de fer i expressar-se amb música. En el nostre pla d'estudis contemplem fins a dos nivells, que poden adaptar-se, allargar-se i aprofundir en funció del ritme, les capacitats i la motivació de cada guitarrista. Per qüestions de desenvolupament el recomanen començar a partir de 3r o 4rt d'educació primària.

En un primer nivell, realitzem una aproximació als aspectes bàsics de la digitació, el diapasó de l'instrument i el puntejat, i ens iniciem en la interpretació de petites peces senzilles i breus a nivell col·lectiu amb el grup, en diferents formats i amb l'acompanyament musical del mestre.

En un segon nivell, aprofundim en la digitació, el diapasó i el puntejat, realitzem una aproximació al món dels acords, treballem la interpretació individual d'una peça quelcom més llarga i complexa de pròpia elecció (amb l'acompanyament opcional del mestre) i treballem la interpretació versionada d'algun tema a nivell col·lectiu amb el grup, incloent cooperativament els aspectes rítmics, melòdics i harmònics, també amb l'acompanyament musical del mestre.

Ens adaptem al ritme de treball i a les capacitats de cadascú, ja que al final només es tracta de descobrir, desenvolupar i gaudir del món musical que cadascú porta dins seu, tot i que sí demanem el compromís i la motivació de voler treure'n bon profit a cada sessió i mirar de trobar alguna estoneta de repàs a casa (dues o tres estones d'un quart d'hora a la setmana), en la mesura que fos possible. Caldria disposar d'una guitarra pròpia. A final de curs, els alumnes ofereixen una audició o concert més formal a portes obertes. Animeu-vos a formar part del grup de guitarristes de l'escola!

El teatre és un mitjà per expressar sentiments, per explicar històries, per connectar amb altres persones. El teatre és una activitat que potencia les capacitats comunicatives i pot ajudar de manera molt eficaç l’ensenyament en l’educació de l’expressió corporal i oral dels infants. D’aquesta manera també aconsegueixen més fluïdesa a l’hora d’expressar-se en anglès.

Piano.jpg

Potencia l'experimentació, la lliure expressió i l'originalitat com a mig d'aconseguir el desenvolupament de les capacitats creatives i artístiques.

coral.jpgEn aquest espai d'una hora setmanal, els nens i nenes tenen l'oportunitat d'iniciar-se i aprofundir en una educació més especialitzada en relació a les activitats escolars de cant. En el treball coral es produeixen un conjunt de dinàmiques a nivell individual i grupal que contribueixen a un desenvolupament més integral dels participants.

 

A nivell individual, tenen l'oportunitat d'aprendre tècniques de respiració, relaxació i posició corporal, tècniques de conscienciació, regulació i projecció vocal, tècniques d'audició, afinació i entonació i tècniques d'interpretació musical a través del propi instrument, com és el del cos i la veu.

 

A nivell grupal, aprenen a escoltar activament als altres i a interactuar cooperativament dins del grup, comprenent i autoregulant-se en pro d'uns objectius compartits. Aprenen a relacionar-se, a apreciar les capacitats dels altres i acollir les seves limitacions, a expressar-se i sentir-se atesos, etc. Tot plegat, a través de dinàmiques musicals i el seu llenguatge.  

Ens adaptem al ritme de treball i a les capacitats de cadascú, ja que al final només es tracta de descobrir, desenvolupar i gaudir del món musical que cadascú porta dins seu, tot i que sí demanem el compromís i la motivació de voler treballar i treure'n bon profit a cada sessió. Per qüestions de desenvolupament, aconsellem ingressar a la coral a partir de 3r d'educació primària. A finals i en algun moment durant el curs, el grup coral ofereix una audició o concert més formal a portes obertes. Animeu-vos a participar de la coral de l'escola!

Uniforme.jpg

L’uniforme escolar homogeneïtza el nostre alumnat, trencant la competitivitat en la vestimenta i reduint el consumisme i les distraccions. Una equipació còmoda i resistent per a l’ús escolar ajuda a l’estalvi i contribueix a l’ordre i disciplina. També ens permet identificar-nos com a membres d’un centre de qualitat que es renova i actualitza constantment.

Les equipacions es poden adquirir en el centre escolar durant tot l’any. Podeu sol·licitar el full “comanda d’equipaments”, disponible a secretaria, o be fer la comanda directament a través de Clickedu.

 

EOES.jpg

L’Equip d’Orientació Psicopedagògica  coordina els processos d’ajuda i d’atenció a les necessitats diverses de tot l’alumnat, en el desenvolupament del procés d’ensenyament-aprenentatge en tots el temes d’orientació escolar, personal i professional-vocacional, en col·laboració amb pares i tutors.

L’Equip realitzarà la detecció i seguiment de les necessitats educatives i altres problemàtiques observades. En cas que sigui necessari un tractament o reeducació, es derivarà a serveis professionals externs.

L’Equip d’Orientació està format per persones de les diferents etapes de l'escola: Infantil, Primària i ESO.

 • Lídia Martí > Psicòloga i pedagoga. Coordinadora Orientació Secundària.
 • María Díaz > Psicòloga. Orientadora juvenil.
 • Lucia Ruano>   Mestra i Logopeda

Cadascuna coordina els Diferents equips d’Etapa per atendre les necessitats educatives especials (n.e.e.)  i l’atenció a la Diversitat.

Cal fer menció a la coordinació permanent amb diferents especialistes per atendre als alumnes amb altes capacitats.

L’Equip treballa conjuntament amb l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic de la zona (EAP), com també amb altres especialistes o Institucions externes a l’escola, públiques o privades.

Al llarg del curs realitzem les següents activitats:

 1. Acollida dels nous alumnes al Centre i a l’Etapa.
 2. Detecció dels alumnes amb necessitats educatives especials.
 3. Anàlisi del tipus de dificultats
 4. Cercar eines, recursos, materials i personals per al tractament a la diversitat.
 5. Assessorar a l’Equip de professors, especialment pel que fa als PI, Criteris d’Avaluació i Promoció d’alumnes
 6. Atencions Individualitzades pels alumnes amb dificultats educatives especials greus.
 7. Col·laboració amb els tutors en l’orientació vocacional i professional dels alumnes.
 8. Col·laboració amb els Equips de Nivell (tutors) per dur a terme l’Acció Tutorial.
 9. Informació i Orientació a les famílies i derivació dels alumnes a especialistes externs ( si cal)
 10. Coordinació i seguiment ( entrevistes) amb especialistes externs.
 11. Coordinació amb diferents entitats i institucions .
 12. Avaluació col·lectiva de tots els alumnes al finalitzar l’etapa d’educació Infantil
 13. Avaluació col·lectiva  de tots els alumnes durant l’educació Primària
 14. Orientació i seguiment de tots els alumnes de 4t d’ ESO per tal de ajudar-los en el procés de presa de decisió en la seva formació

Les persones interessades poden concertar una entrevista a través del  tutor/a del grup o bé directament a les orientadores, mitjançant l’agenda escolar del vostre fill/a.

També podeu enviar e-mail a: orientacio@escolalasalut.com

Durant el període de vacances escolars les famílies es troben amb dificultats per conciliar vida laboral i familiar.

Per això, des de l'escola Mare de Déu de la Salut us proposem el Casal d’Estiu com una opció per educar en el temps de lleure. Un lleure amb sentit on es reforcen valors com l’amistat, el compartir, la solidaritat amb una gran varietat d’activitats lúdiques i on es treballen els hàbits, es fan tallers, sortides, activitats vàries, manualitats, etc.

Com sempre el Casal de l’escola comptarà amb el nostre equip de monitors qualificats i mestres de l’escola.

Casal.jpg

Tota l'actualitat del casal al bloc: http://casaldelasalut.blogspot.com.es/

HORARIS:

Acolliment

7:30 a 9:00 hores.

Matí

9:00 a 13:00 hores.

Matí i menjador

9:00 a 15:00 hores

Matí i tarda

9 a 13 i 15 a 17 hores.

Tot el dia (amb menjador)

9:00 a 17:00 hores.

                

Document Actions