Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pastoral

L’equip de Pastoral està format per un conjunt de mestres i professors de les diferents etapes de l’escola que tenen per missió:

  • Orientar l’espiritualitat cristiana de l’escola i coordinar les activitats solidàries, celebratives i d’educació de la fe que es desenvolupen al llarg del curs.

  • És l’encarregat de coordinar i dinamitzar les totes les activitats de pastoral de l’escola.

  • Acompanyar el procés d’educació de la fe de la comunitat educativa.

Actualitat al Bloc equip de pastoral

LEMA PASTORAL CURS 2018-2019

PASTORAL_aventura.jpg

En aquest nou curs el lema que es treballa és “L’aventura de la Vida”, que ens ha d’ajudar a tots en el treball que es realitza des de cada centre educatiu per tal d’ajudar els alumnes a continuar el seu creixement harmònic amb un ensenyament de qualitat, fonamentat des de l’humanisme cristià, i que els capaciti per inserir-se en la societat.

El personatge en el que ens inspirarem al llarg del curs és Santa Teresa de Calcuta (1910-1997). La M. Teresa fou una religiosa albanesa que dedicà la seva vida al servei dels més necessitats a l’Índia, en els barris més pobres de la ciutat de Calcuta. Ella va fer de la seva vida una veritable aventura enmig dels mes febles i descartats de la societat, com ens recorda el papa Francesc que presenta la M. Teresa com un model de santedat. Va fundar, l’any 1950, la congregació de les Missioneres de la Caritat, avui presents a molts països del món. Va ser reconeguda amb el premi Nobel de la Pau l’any 1979. El papa Francesc la va canonitzar l’any 2016.


Posem tot el treball d’aquest curs sota la protecció de la Mare de Déu de la Salut, patrona de la diòcesi de Terrassa, i que ella ens ajudi a tots, alumnes, professors, personal no docent, pares i mares, a viure la vida com una aventura formativa i educativa.


+ Josep Àngel Saiz Meneses
Bisbe de Terrassa

Document Actions