Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

"La música és vida" a TV3

Dimarts 8/5/18 s'ha emès al programa Sense ficció de TV3 "La música és vida".

Felicitem i donem gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible aquest projecte.


Com escola ens sentim orgullosos d'haver participat en aquest programa i com els nostres estimats alumnes han demostrat que amb humanitat, aprenentatge, implicació i amor es pot construir una societat millor.

Guanyadors concurs Zientzia Azoka

Gairebé 90 grups de joves es van donar cita el cap de setmana del 21-22 d’abril a la Plaça Nova de Bilbao.

Els nostres alumnes Laia Uyà, Estel Gubianes, Paula Blanch i Marcel Mazariegos van representar a l’escola Mare de Déu de la Salut al concurs en Zientzia Azoka. Aquests quatre joves van participar a Bilbao perquè van ser guanyadors del concurs  Exporecerca.

Novament van gaudir d’una gran experiència humana i van aconseguir el primer premi.

Moltes felicitats novament a tots ells i a les seves famílies que també els van acompanyar!!

Fase Sector I - Futbet Extraescolar

L’EQUIP DE FUTBOL SALA BENJAMÍ DE L’ESCOLA GUANYA LA FASE SECTOR I REPRESENTARÀ A SABADELL EN UN CAMPIONAT ENTRE CONSELLS ESPORTIUS DEL VALLÈS OCCIDENTAL.

El passat dissabte 17 de març de 2018, l'equip de futbol sala benjamí de l'escola La Salut A, de 4t de primària, van guanyar el quadrangular de la fase sector, organitzat pel Consell Esportiu de Sabadell i disputat entre els primers classificats dels 4 grups, en que estan repartits els 37 equips (col·legis), que actualment competeixen en aquesta categoria. 

El quadrangular es va disputar en un sistema de semifinals, decidides per sorteig, els guanyadors de les quals, van disputar una final. Els nostres jugadors es van imposar en la semifinal a l'escola Vedruna La Immaculada per un 7-4 enganyós, ja que en un començament s'anava perdent per 0-2. Va ser un partit molt emocionant i disputat, que es va arribar a posar empat a 4 a pocs minuts de l'acabament, però es va decidir finalment a favor de La Salut.

La final, també molt disputada al començament i amb el cansament del primer partit a les cames, es va posar més de cara, per guanyar-la la nostra escola, a l'equip AMPA-Taula Rodona, per un 6-2 final.

Aquesta victòria permetrà la representació de Sabadell, per part de la nostra escola, en un campionat entre consells esportius del Vallès Occidental, que es disputarà el proper dia 12 de maig del 2018.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Resolució de renovació dels concerts 2018-2022

Resolució ENS/405/2018 de renovació dels concerts educatius d'Educació Infantil de Segon cicle i d'ESO per un període de quatre cursos escolars, del 18-19 al 21-22.

Divendres 9 de març es publica al DOGC i al BOE la Resolució ENS/405/2018 de renovació dels concerts educatius d'Educació Infantil de Segon cicle i d'ESO per un període de quatre cursos escolars, del 18-19 al 21-22.

El curs 18-19 en el nostre centre Educació infantil continuarà amb 2 línies i 1r d’ESO s’ampliarà a 3 línies sempre i quan s’assoleixin les ràtios corresponents.

XIX Exporecerca

Gran participació dels nostres alumnes d’ESO i Batxillerat a XIX Exporecerca: 4 premis, 2 viatges i una infinitat d'experiències en 3 dies màgics. Moltes felicitats a tots els que heu participat d’aquesta gran en ciència i la tecnologia. Ens heu fet sentir molt orgullosos!!

Premi Obra Social La Caixa @FundlaCaixa #XIXExporecerca https://t.co/lWwYoWxtHm

Premi Societat Catalana de Biologia #XIXExporecerca https://t.co/cV5Fbo5Ub1

Premi Exporecerca VHIR #XIXExporecerca https://t.co/CGD23FMfUq

V Copa Cangur

El 25 de gener un grup d'alumnes de 2n i 3r d'ESO va participar a la V Copa Cangur, on van haver de superar diferents reptes matemàtics. Els felicitem per l'afany amb què van aconseguir resoldre'ls! Ens alegrem molt del sisè i setè lloc que van obtenir!

Felicitació al campió del món: Marc García Ferrándiz

El nostre estimat exalumne Marc García Ferrándiz el 22/10/17 es va proclamar  campió del món de Supersport 300.

 

NOTÍCIA: http://www.mundodeportivo.com/motor/motociclismo/20171022/432283096727/marc-garcia-campeon-del-mundo-supersport-300.html


VIDEO: https://youtu.be/0Lco8xCfjsc

Amb orgull i satisfacció l’escola Mare de Déu de la Salut felicita de tot cor a en Marc i a tota la seva família per aquesta gran fita i li desitgem molts més èxits en la seva vida.

El seu talent és gran i la seva persona encara més, enhorabona Marc!!

Galeria d'imatges

Inici del curs 2017-2018

Dimarts 12 de setembre comença el curs 2017-2018!

La direcció del centre, els mossens de l’escola i l’equip docent i no docent han donat la benvinguda a tots els alumnes i famílies tot desitjant-los un curs ple d’èxit i posant en pràctica el lema del curs “Caminem amb Jesús” per créixer plenament com a persones.

Us desitgem una bona entrada i molta sort per superar el curs que comencem posant tot el treball que realitzarem sota la protecció de la Mare de Déu de la Salut.

           

Galeria d'imatges

Inici de curs 2017-2018 a les escoles diocesanes i parroquials.

Divendres 1 de setembre Mons. Saiz Meneses ha presidit l’acte d’inici del curs 2017-2018 amb el professorat de les escoles diocesanes i parroquials del Bisbat de Terrassa.

Divendres 1 de setembre Mons. Saiz Meneses ha presidit l’acte d’inici del curs 2017-2018 amb el professorat de les escoles diocesanes i parroquials del Bisbat de Terrassa. Enguany l’acte ha tingut lloc al monestir de Sant Cugat.

La Sra. Roser Àlvarez, delegada episcopal de les escoles diocesanes, ha iniciat l’acte. Mn. Fidel CatalánVicari Episcopal del Vallès Occidental, ha ofert una explicació històrica d’aquest meravellós monestir. A continuació Mn. Marc Aceituno, Arxiprest de Montcada, ha fet una introducció al lema pastoral d’enguany “Caminem amb Jesús” a través de la figura de l’apòstol Pere. Finalment el nostre Bisbe diocesà ha dirigit la pregària conjunta i ens ha encoratjat a fer una tasca compromesa amb les necessitats de la societat tot desitjant-nos una molt bona entrada de curs a totes les comunitats escolars.

Galeria d'imatges

Cloenda curs 2016-2017

Divendres 30 de juny va tenir lloc al santuari de Queralt el final de curs de les escoles de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de la Diòcesi de Terrassa.

Divendres 30 de juny va tenir lloc al santuari de Queralt el final de curs de les escoles de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de la Diòcesi de Terrassa.

Durant el matí els professors i personal no docent de les escoles Ramon Pont de Terrassa, Mare de Déu de la Salut de Sabadell, Nostra Senyora de Montserrat de Rubí i Sant Lluís Gonçaga de La Garriga, han fet una visita al santuari.

Al migdia el Sr. Bisbe s’ha fet present al santuari on hem fet una pregària sota el lema d'aquest curs 'viure per estimar' . Finalment ha felicitat a tot el personal i els ha desitjat un bon estiu.

Galeria d'imatges

Inici del curs 2016-2017

Avui dilluns 12/9 comencem el curs 2016-2017!

Avui dilluns 12/9 comencem el curs 2016-2017!

La direcció del centre, els mossens de l’escola i l’equip docent i no docent han donat la benvinguda a tots els alumnes i famílies tot desitjant-los un curs ple d’èxit i aplicant el lema del curs “viure per estimar” amb totes les persones que tenim al nostre voltant.

Galeria d'imatges

Inici del curs 16-17 de les escoles diocesanes i parroquials del Bisbat de Terrassa.

El divendres 9 de setembre va tenir lloc al Casal de la Visitació, a l’Ametlla del Vallès l’inici de curs dels mestres i professors dels centres educatius que formen la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de Terrassa.

El divendres 9 de setembre va tenir lloc al Casal de la Visitació, a l’Ametlla del Vallès l’inici de curs dels mestres i professors dels centres educatius que formen la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de Terrassa. Participaren l’Escola Ramon Pont de Terrassa, Mare de Déu de la Salut de Sabadell, Nostra Senyora de Montserrat de Rubí, Sant Lluís Gonçaga de La Garriga i el Nou Patufet de Cerdanyola del Vallès.

Des de les 11h fins a les 15h va tenir lloc la trobada, presidida per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa. Durant el matí tingué lloc la presentació del lema preparat per l’equip de pastoral de la Fundació: “Viure estimant”, que pren com a figura a treballar el Gmà Roger de Taizé. A través de diversos tallers, els mestres i els professors aprofundiren en el missatge cristià de Taizé i en les virtuts i valors a treballar durant aquest curs amb els alumnes.

A les 13h a la capella tingué lloc la pregària i les paraules del Sr. Bisbe, el qual convidà a posar en pràctica el lema i el seu treball, a través de les paraules del papa Francesc als joves reunits aquest estiu a Cracòvia, tot convidant-los a deixar petjada en el cor dels infants, en les famílies i a l’escola, estenent ponts d’unitat i de fraternitat i treballant per l’excel·lència educativa en tots els nivells. El dinar clogué la jornada.

Galeria d'imatges

Final de curs de les escoles diocesanes i parroquials del Bisbat de Terrassa.

El divendres 1 de juliol ha tingut lloc a Terrassa el final de curs de les escoles de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de la diòcesi de Terrassa. Enguany ha tingut lloc a l’Escola Ramon Pont, que està celebrant el 50 aniversari de la seva fundació.

El divendres 1 de juliol ha tingut lloc a Terrassa el final de curs de les escoles de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials de la diòcesi de Terrassa. Enguany ha tingut lloc a l’Escola Ramon Pont, que està celebrant el 50 aniversari de la seva fundació.

Durant el matí els professors i personal no docent de les escoles Ramon Pont de Terrassa, Mare de Déu de la Salut de Sabadell, el Nou Patufet de Cerdanyola del Vallès, Nostra Senyora de Montserrat de Rubí i Sant Lluís Gonçaga de La Garriga, han fet una visita guiada i pedagògica al conjunt de les Esglésies de Sant Pere, acompanyats per Mn. Antoni Deulofeu, rector.

Al migdia el Sr. Bisbe s’ha fet present a l’escola i ha felicitat tots els professors per la seva tasca. Els ha recordat que en la situació actual de cruïlla que estem vivint la societat, cal una educació des dels fonaments, aprofundint en el sentit de la vida des de la fe, tenint present les nostres arrels cristianes, cercant la implicació de tots i excel·lència en el treball educatiu. Finalment els ha desitjat un bon estiu.

Galeria d'imatges

ITworldEdu 2016

La nostra escola ha participat a l’ITworldEdu 2016. El director de l’escola ha realitzat la Presentació “Educació tecnològica i aules interactives” amb EPSON.

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia. L’equip directiu de la nostra escola ha estat avaluant diferents experiències per tal de continuar avançant en aquesta línia.

La revista Educación 3.0 es va fer ressò d' aquesta temàtica. 

Galeria d'imatges

Els alumnes de 1r de Batxillerat participaran en el projecte “Alive Inside”

El Dr. José Luís Molinuevo parla a El Periódico d'un dels projectes en el que participaran els alumnes de Batxillerat el proper curs fent el seu Treball de Recerca.

El Dr. José Luís Molinuevo parla a El Periódico d'un dels projectes en el que participaran els alumnes de Batxillerat el proper curs fent el seu Treball de Recerca.


Podeu llegir l'entrevista en el següent link:

https://fpmaragall.org/ca/wp-content/uploads/sites/2/2016/02/160202-El-Periodico-JLM-Suplement-Salut-CAT.pdf

Entrevista a CatRàdio el dimarts 2 d'agost: Els beneficis de la música i Alzheimer

Galeria d'imatges

Certificació Escola Multilingüe

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha lliurat el segell d’Escola Multilingüe a la nostra escola.

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha lliurat el segell d’Escola Multilingüe a la nostra escola. Aquesta certificació s’atorga a les Escoles Cristianes que demostrin l'aplicació d'iniciatives multilingües diverses amb creativitat i eficàcia en el marc d'un projecte lingüístic estructurat i coherent, i esdevé una garantia d'innovació, qualitat i seguiment del projecte multilingüe.

Des de l’escola volem us donem les gràcies i felicitem a tot l’equip humà (professors, alumnes i famílies) per l’assoliment d’aquest reconeixement que ens ha de motivar a continuar treballant en aquesta línia.

Galeria d'imatges

Graduació de la primera promoció de Batxillerat de l’escola La Salut

El divendres 8 de maig Mons. Saiz Meneses va presidir l’acte de graduació de batxillerat la primera promoció de l’Escola Diocesana Mare de Déu de la Salut, a la ciutat de Sabadell.

El divendres 8 de maig Mons. Saiz Meneses va presidir l’acte de graduació de batxillerat la primera promoció de l’Escola Diocesana Mare de Déu de la Salut, a la ciutat de Sabadell. L’acte va començar a les 21h. amb assistència de professors i familiars dels 13 joves que han acabat els seus estudis a l’escola. El Sr. Josep M. Alsina, Rector honorífic de la Universitat Abat Oliba va pronunciar una breu conferència, i el Sr. Bisbe felicità els guardonats i els animà a continuar la seva formació per tant de ser bons cristians i bons ciutadans, al servei del poble.

Galeria d'imatges

Classes interactives.

Dimarts 13 de gener s’ha emès el capítol 126 de Generació Digital, al Canal 33.

Dimarts 13 de gener s’ha emès el capítol 126 de Generació Digital, al Canal 33.

En aquest programa es pot veure el reportatge que van realitzar a la nostra escola, a P3, amb el projecte interactiu Ninus.

 

Esperem que us agradi!

Galeria d'imatges

Exàmens de Cambridge

L'Escola Mare de Déu de la Salut ha signat per aquest curs un acord de col·laboració amb Merit School Barcelona que ens acredita com a centre examinador dels exàmens de Cambridge English Language Assessment al Vallès.

L'Escola Mare de Déu de la Salut ha signat per aquest curs un acord de col·laboració amb Merit School Barcelona que ens acredita com a centre examinador dels exàmens de Cambridge English Language Assessment al Vallès. Aquest conveni facilitarà que els nostres alumnes i els d'altres poblacions veïnes es puguin examinar a la nostra escola per obtenir titulacions oficials d'anglès: KET, PET, FCE i CAE.

Galeria d'imatges

I Trobada d’alumnes d’ESO de la FEDPBT

Els alumnes i professors de 2n d'ESO de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell, de l’escola Ramon Pont de Terrassa, de l’escola Nostra Senyora de Montserrat de Rubí i de Sant Lluís Gonçaga de La Garriga, s’han trobat al Santuari de la Mare de Déu de l’Alegria, a Tiana , en una jornada de convivència. Han compartit un matí de jocs i activitats diverses, i han rebut la visita del Sr. Bisbe, que els ha animat a posar en pràctica el lema d’enguany de les escoles: "Feu el que Ell us digui", unint les figures de la Mare de Déu i de Jesucrist en el treball pastoral d’aquest curs.

Document Actions